Bezoek van boekhoudkantoor Reusel

We zijn echt ene puinhoop betreft administratie. Het was een goede keus om dit dan ook meteen uit te besteden aan onze boekhoudkantoor Reusel. Maar wat we zelf over het hoofd zagen, is dat we totaal geen betrokkenheid meer toonden in de administratie. Ze doen het namelijk extreem goed, we hebben er ook echt geen omkijken naar. Maar in gesprekken met mogelijke klanten, was het soms moeilijk dat we net niet de juiste kennis hebben. Dit kon pijn doen, want ik ben toch wel een perfectionist, en ik wil dan ook dat ik overal weet waar het over gaat. Ik wil continue helderheid, dat meen ik echt. Ik vroeg dan ook aan het boekhoudkantoor Reusel of ze ons meer inzicht konden verschaffen in waar we op dit moment staan. Dit was zo goed! We hebben nu besloten om dit vaker te gaan doen, dat werkt fijn en goed. Het bedrijf is ook aan een flinke opknapbeurt toe, zowel letterlijk als figuurlijk. We hebben ook wel een moeilijke jaar achter de rug gezien persoonlijke omstandigheden, dus het was fijn dat we nu weten hoe we er voor staan en wat we moeten doen om het weer recht te trekken!

logocastelijnsswaans