Heeft u al jaren een droom om uw eigen huis te bouwen en u bent woonachtig in Zevenaar? Dan is Geldergroep Bouwbedrijf Zevenaar het bouwbedrijf om uw droom te realiseren. Gelderdrop zijn verschillende bouwbedrijven bij Zevenaar in de buurt die samenwerken doormiddel van een samenwerkingsverband. Al deze bedrijven zetten alles op alles om samen uw droomwoning te bouwen.

Door kennis en ervaringen te delen met de bouwbedrijven onderscheid Gelderdrop zich van de concurrenten. Bij Gelderdrop vindt u een unieke combinatie van expertises. De bedrijven binnen Gelderdrop zullen er samen voor zorgen dat u straks met plezier in uw droomhuis gaat wonen.

Uw droomhuis door Bouwbedrijf Zevenaar

Wanneer u stappen wil zetten richting uw droomhuis kunt u gemakkelijk een afspraak maken met Geldergroep. Een van de adviseurs gaat dan samen met u alle mogelijkheden bespreken. Hier wordt gekeken naar al uw wensen en behoeften en hoe Gelderdop deze wil gaan realiseren. 
Aan de hand van een moodboard zullen we de stijl die u in gedachten heeft duidelijk maken. Als al deze stappen zijn gezet komt de architect in beeld. De architect zal aan de hand van uw wensen en behoeften het huis ontwerpen in de door uw gekozen stijl. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan zal de bouw van uw droomhuis direct starten.

Wilt u meer informatie? Klik dan hier.