Comfortabele trap naar zolder

Vlizotrap

Op zolder worden meestal spullen bewaard die je niet zo snel gebruikt, je kunt dan denken aan kerstspullen of de koffers voor de vakantie. Toch als je op zolder moet zijn is het wel goed als je een veilige trap hebt om er te komen, door gebruik te maken van een vlizotrap kom je op een veilige manier op zolder. De standaard trap is er in verschillende hoogtes, het model is uitschuifbaar en in de meeste gevallen brandvertragend. Vaak is de trap bevestigd aan het zolderluik wat je naar beneden haalt.

Vlizotrap

Veiligheid van de trap

Bij een vlizotrap is er natuurlijk veel aandacht besteedt aan de veiligheid, wanneer je de trap veel gebruikt moet je dit wel op een veilige manier kunnen doen. De scharnieren zijn unieke scharnieren, welke bestemd zijn voor de trap en veiligheid garanderen. In de traptreden zijn groeven gemaakt, zo wordt de kans op uitglijden als je naar boven of naar beneden loopt minimaal gemaakt. Aan de onderkant zijn doppen bevestigd, die ervoor zorgen dat de trap nog stabieler staat en dempt tevens het geluid.

Lichtgewicht trap

Omdat de vlizotrap aan het zolderluik vast zit, en met de hand naar beneden moet worden gehaald is gedacht aan het gewicht. De trap is licht en eenvoudig uit te klappen en weer in te klappen, is de trap ingeklapt dan ligt deze op het zolderluik. Door de unieke constructie van de trap is ervoor gezorgd, dat deze zeer stevig is wanneer deze uitgeklapt is. Je hoeft nooit angstig te zijn dat de trap niet veilig te gebruiken is.