Deze vakantie retraite heeft me echt geholpen in mijn herstel van een burn-out!

Vanwege een burn-out heb ik de laatste tijd erg veel moeite met ontspannen. Daarom besloot ik laatst om een vakantie retraite te boeken voor mezelf, zodat ik beter rust in mijn hoofd kan vinden. Natuurlijk vond ik dit wel een beetje spannend, maar achteraf ben ik zo blij dat ik gegaan ben! Het heeft me echt wat goeds gedaan om er even tussenuit te knijpen en tijd voor mezelf te nemen.

Geheel ontspannen teruggekomen en wijze lessen geleerd

Via mijn tante kwam ik bij Hartenlicht terecht. Mijn tante had hier namelijk al eens een meditatiecursus gevolgd en was er wel enthousiast over, dus toen ik zag dat je hier ook een vakantie retraite kon boeken, was ik enorm benieuwd geworden. De retraite duurde in totaal vijf dagen en tijdens deze dagen heb ik echt mezelf gevonden. Door de verschillende meditatie-workshops en trainingen besefte ik waar ik altijd stress van kreeg en kwam ik erachter welke situaties me altijd erg onzeker en angstig maken. Ik heb geleerd hoe ik beter met deze onzekerheden en angsten om kan gaan, dus ik heb er echt wat van opgestoken. Ik kwam helemaal zen en ontspannen terug van deze paar dagen!