Een betere winterjas ga je niet vinden

Ben jij elk jaar weer op zoek naar de perfecte winterjas, omdat het exemplaar van vorig jaar toch niet meer helemaal aan je eisen voldoet? Dat is zonde van je tijd én geld. Elk jaar een nieuwe winterjas kopen, kost op de lange termijn veel meer (geld en energie) dan één keer investeren in echt de ideale winterjas. Met een echt goede winterjas kun je namelijk flink wat jaren doen. Zo weet je dat je altijd de perfecte jas in huis hebt en ben je altijd voorbereid op slechte weersomstandigheden. Maar waar vind je die perfecte jas dan?

Geproduceerd met jaren ervaring

Als jij echt de beste winterjas wil kopen, dan kom je al snel bij een Woolrich winterjas uit. De lange geschiedenis van dit merk begint in 1830 als ze wollen dekens gaan verkopen. Niet veel later besluit één van de oprichters ook kleding met dezelfde isolerende eigenschappen te gaan produceren. Op deze ervaring hebben zij decennia lang voortgebouwd. En dat merk je. De winterjassen van het merk zijn comfortabel en bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien zien ze er stijlvol uit. De Arctic Parka is het bekendste model van het merk, maar ook als je liever geen parka hebt is er zeker een jas die bij jou past.

Combineer met een fijne trui

Je kunt niet alleen een Woolrich winterjas kopen, maar kunt de jas ook goed combineren met een T-shirt of lekker warme trui van hetzelfde merk. De kwaliteit van deze kledingstukken is net zo goed als dat van de jassen, hoewel de eigenschappen natuurlijk wel wat anders zijn. Daarnaast produceert het merk niet alleen winterjassen, maar ook jassen voor andere seizoenen. Dat is in een regenachtig land zoals Nederland toch ook wel erg prettig. Je weet immers maar nooit wanneer je een dunne, maar toch goed waterdichte, jas nodig gaat hebben.