Een fijn bedrijfsfilmpje animatie

Omdat onze interne organisatie nog wat gebrek aan structuur heeft, hebben we besloten een extern bedrijf in te schakelen om een bedrijfsfilm te maken. We hebben op zich wel een heldere structuur en indelen, maar het is voor de werknemers vaak lastig dit goed te overzien. Door een helder filmpje te maken wordt het denk ik voor alle werknemers duidelijk hoe we te werk gaan. Ook kan je ten aller tijden herinnerd worden aan hoe we het aanpakken.

download (2)

Genoeg opties gekregen door extern bedrijf

We hebben al een aantal keer gesproken met een extern bedrijf. Ze kwamen zelf met de optie; een bedrijfsfilmpje animatie. Zo wordt er, naast de geschoten beelden, ook een animatie over het filmpje heen gelegd, waar de organisatiestructuur duidelijk wordt uitgelegd. Het zag er allemaal erg goed uit. Ik denk dat dit een succes gaat worden. Een paar jaar geleden heb ik ontdekt hoe handig het is om met meerdere bedrijven samen te werken. Voorheen wilde ik alles altijd zelf doen, maar dit is geen doen. Ik moet ook echt altijd toegeven dat ik gewoon op sommige gebieden niet de juiste expertise heb.