Hoeden zijn items die je zeker in je kledingkast moet hebben. Een soort hoed die daarin natuurlijk niet mag ontbreken is een regenhoed heren. Deze hoeden zijn ideaal geschikt voor het slechte weer in Nederland en perfect wanneer je graag goed beschermd wilt zijn tegen wind en regen tijdens een outdoor activiteit. Zo kun je een regenhoed aanschaffen voor tijdens periodes dat je graag wilt gaan fietsen buiten, zwemmen, of misschien wel voor bij het vissen. Deze regenhoeden beschermen je tegen de regen maar ook beschermt een regenhoed heren je tegen omstandigheden zoals hagel en sneeuw.

 Stoere kleuren

Hatland is een betrouwbare site met een groot aanbod aan regenhoeden voor heren en ook voor vrouwen. Als je op zoek bent naar een gave regenhoed heren dan kun je kiezen voor een hoed met een wat meer opvallender kleur. Zo zullen de hoeden voor mannen een wat stoerdere uitstraling hebben en zie je ook vaak wat meer donkere kleuren terug bij heren voor regenhoeden. Een regenhoed kan je ook beschermen tegen bijvoorbeeld de hitte. Of je kunt er voor kiezen nog een andere hoed aan te schaffen, om je collectie van hoeden helemaal compleet te maken. Hatland heeft het allemaal.

 Maten

Omdat hatland een groot aanbod heeft van verschillende hoeden is het belangrijk altijd te weten welke maat het beste is voor jou. Het is immers zonde om een hoed te bestellen die te groot of te klein is. Kies bijvoorbeeld voor een hatland hoed in de maat small, die perfect is geschikt voor een hoofd omtrek van 54-55 cm. Heb je behoefte aan een grotere hoed, zoals een maatje large, dan is het aan te raden om een hoofd omtrek van 60 tot 61 centimeter te hebben. Door van te voren goed de maattabel te bekijken kun je teleurstelling voorkomen en krijg je niet een hoed geleverd die niet goed past. Op een werkdag besteld is de volgende dag in huis.