Een perfecte voedingscoaching gevonden

Omdat ik nu toch echt meer op mijn voeding moest gaan letten, ben ik opzoek gegaan naar een voedingscoaching. Zo kwam ik terecht bij Peter’s Online Coaching. Dit leek mij een goede coach en besloot een afspraak te maken met deze onderneming. Op de dag van mijn afspraak besprak ik met Peter Kloet mijn probleem met mijn voeding en wij besloten samen om voor het Benfit programma te gaan. Dit is een eet, sport en relex methode wat het beste voor mij is. Het is niet in groepsverband en ik kreeg persoonlijke training van Peter zelf bij mij thuis. 

voedingscoaching

Weer controle over mijn gewicht

Dankzij de voedingscoaching van Peter’s Online Coaching, heb ik weer controle over mijn gewicht en lichaam. Mijn gezondheid is echt veel beter geworden en mijn conditie is ook weer helemaal up to date. Ik raad dan ook iedereen aan die beter en lekkerder in zijn vel wil zitten, om contact te zoeken met deze onderneming. Ook voor andere coaching kan jij bij dit bedrijf terecht. Ook geef deze ondernemer lekkere en zeer gezonde recepten. Neem anders een kijkje op de website van deze onderneming en jij zult zien wat ik bedoel. Ook vind je meer informatie.