Eindelijk een professionele horeca parasol gevonden

De afgelopen jaren heb ik meerdere parasols op mijn terras gehad. Maar een professionele horeca parasol voor mijn locatie was ik nog niet tegengekomen. Voor mij is het belangrijk dat je een parasol snel op kunt zetten, en niet alleen door mij, maar ook door de scholieren die hier in de weekenden en op drukke dagen werken. Zowel jongens als meisjes moeten de parasols op kunnen zetten. Dan wil ik gewoon niet dat ik of iemand uit de keuken er steeds heen moet om te helpen zodra de zon doorbreekt. Dat kost alleen maar extra tijd en energie. De gasten zijn er trouwens ook erg blij mee. Op verzoek kan de parasol makkelijk worden verplaatst waardoor iemand net wel of net niet in het zonnetje zit. Dat wordt gewaardeerd door de gasten.

Wensen

Als ik naar mijn wensenlijstje kijk dan voldoet deze parasol prima. Een parasol op ons terras moet stevig staan en niet gaan schuiven als er een windje op steekt. Deze is echt gemaakt voor de horeca. Hij heeft de uitstraling, maar ook is ook gewoon erg sterk. Prima aankoop.