Om welke reden je ook een opleiding wil volgen, bij Fabius Opleidingen is het mogelijk. Hier vind je een ruim assortiment aan MBO opleidingen, zodat er altijd een opleiding tussen zit die bij jou past. Of je nu net van de middelbare school afkomt, een carrière switch wil doen of graag meer wil leren. Een opleiding volgen helpt je bij het realiseren van jouw droombaan. In ongeveer een jaar ben jij afgestudeerd als klantenservice medewerker, secretaresse of heb je een andere administratieve, commerciële of financiële opleiding succesvol afgerond. Fabius Opleidingen helpt jou om jouw droombaan te kunnen uitvoeren.

Soorten opleidingen

Bij Fabius Opleidingen vind je heel veel verschillende opleidingen, die je voorbereiden op een veelgevraagde baan. Op die manier is de kans dat jij na het behalen van je opleiding een baan vindt erg groot. Je vindt administratieve, commerciële en financiële opleidingen. Volg bijvoorbeeld een opleiding tot Receptioniste en wordt het aanspreekpunt binnen de organisatie. Of ga voor een opleiding tot Commercieel Medewerker Buitendienst en fungeer als schakel tussen de collega’s binnen de organisatie en de medewerkers in buitendienst. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te benoemen van opleidingen die je bij Fabius Opleidingen kan volgen.

Deeltijd studeren

De opleidingen volg je wanneer jij dat wilt. Voor alle opleidingen geldt namelijk dat je 1 ochtend of 1 avond in de week les volgt. Je bepaalt zelf welk dagdeel beter uitkomt en kan vervolgens ook nog kiezen uit diverse data. Zo is het heel makkelijk om een van deze opleidingen te volgen naast je eigen drukke werkzaamheden. Het werk dat je thuis doet kan je ook op een moment doen wanneer het jou uitkomt. Je studeert op een rustig tempo, zodat iedereen de kans heeft om de lesstof tot zich te nemen. Uiteindelijk heb je dan in deeltijd in ongeveer een jaar tijd je papier en kan je meteen aan de slag.