Gezocht op: Schoonmaak Elst

Schoonmaak Elst

Voor op mijn kantoor zocht ik een goede schoonmaker/ster die twee keer per week mijn kantoor kan schoonmaken. Ik ben vervolgens op het internet gaan kijken onder ‘’schoonmaak Elst’’ en kwam terecht bij schoonmaakbedrijf Dubru. Op internet staan meerdere schoonmaakbedrijven, maar mijn gevoel ging uit naar Dubru. Dat had te maken met de volgende punten:

  • Professionele website
  • Scherpe prijzen
  • Uitgebreide dienstverlening
  • Gekwalificeerd personeel
  • Goede producten

De website is erg overzichtelijk en geeft je een uitstekende indruk over het bedrijf. Telefonisch had ik een afspraak gemaakt en is het bedrijf langs gekomen om een offerte te maken. De offerte is supernetjes en daarom vind ik het ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Inmiddels maken ze al een paar maanden schoon op mijn kantoor en ik moet zeggen dat ze het uitstekend doen. De service is goed en zij werken met duurzame producten, dus wat wil je nog meer?

Schoonmaak Elst

Bekijk de website voor verdere informatie. Bij vragen kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail. Zij staan je graag te woord.