Goede spa filters besteld

bodyfit_lang2-1

De zomer is voorbij en ik heb ook dit jaar heel erg genoten van mijn spa. Omdat ik er nogal vaak in ben geweest en ook met vrienden moesten de spa filters vervangen worden. Op aanraden van een vriend heb ik een kijkje genomen op de webshop van Bodyfit.

Veel goedkoperspa filter

Mijn spa heeft twee filters en daarom kan dit redelijk prijzig zijn. Toen ik een kijkje nam op de website verbaasde het mij dat dezelfde filter die ik normaal koop hier bijna de helft goedkoper was! Het was precies hetzelfde model en hetzelfde merk.

Omdat de spa filters snel vervangen moesten worden heb ik deze direct besteld. Binnen een week had ik de filters al in huis en deze waren super goed verpakt. Ik was eerst sceptisch en dacht dat de filters misschien nep zouden zijn omdat deze zo voordelig waren maar het waren echt precies dezelfde.

Ik heb de filters al een tijdje in mijn spa zitten en dit werkt hartstikke goed. Gelukkig hoef ik deze filters niet snel te vervangen omdat ze nu niet echt gebruikt worden. Maar als deze filters weer eens aan vervanging toe zijn dan ga ik deze zeker bestellen bij de webshop van Bodyfit.

De prijzen en de snelle verzendtijd zijn echt super!