Leuke Kidkraft poppenhuis besteld

Mijn dochter is wat dat betreft een echte “tutje”. Ze is namelijk graag verkleed als prinses en weet keer op keer mijn make- up te pakken om zichzelf op te maken. Dit heb ik nu al wel vaak genoeg verstopt waardoor ik voor haar zelf maar make- up heb gekocht. Aangezien ze eerdaags jarig is leek het mij leuk om voor haar een Kidkraft poppenhuis te vinden. Momenteel heeft ze een poppenhuis waar ze graag mee speelt, echter vind ik het niet geschikt om haar hiermee te laten spelen. Deze poppenhuis valt namelijk bijna uit mekaar van ellende….

logo-2

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een nieuwe poppenhuis hoopte ik het snel te vinden. Zo konden we deze voor haar verjaardag geven, ze is over twee weken namelijk al jarig. Door via het internet te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Persempretoys.nl. Hier is het mogelijk om een mooie poppenhuis te vinden voor een zeer betaalbare prijs. Aangezien ik deze prijs niet kon laten liggen heb ik ervoor gekozen om te bestellen. Ik had alleen niet verwacht dat ik binnen twee dagen de bestelling al in huis zou hebben.