Nieuwe look voor uw badkamer

De afgelopen paar jaar hebben we allemaal thuis gezeten en zijn we wel toe aan wat verandering, dus waarom niet een makeover voor uw badkamer? Een leuk idee is om met de Beton cire kleuren een moderne look aan uw tegels te geven zonder dat u een hele nieuwe tegelwand hoeft te laten zetten. Geen troep van het boren en hakken om de oude tegels eruit te krijgen, met een kwast en een roller kunt u met verf een hele badkamer gemakkelijk omtoveren tot een hele nieuwe ruimte met een prachtig verfrissende uitstraling.

Beton is de trend van nu

De nieuwste trend is de Betonverf look en die zie je ook overal terug. Denk aan betonnen bloempotten, tafels, en zelfs de wc bril! U hoeft natuurlijk niet zo ver te gaan, maar de kleine accessoires maken een groot verschil in de uitstraling van uw badkamer. Om er makkelijk voor te zorgen dat het geen bende wordt bij de wasbak kunt u organizers neerzetten voor de tandenborstels en die zijn gemakkelijk om te toveren met de restjes verf. Het lijken maar kleine details maar een nette uitstraling in de badkamer maakt een goede indruk op uw gasten.

Oppassen voor schade door vocht

Het is wel belangrijk om uw muren te beschermen tegen het vocht in de badkamer. Gelukkig zijn er veel Kalkverf kleuren om uit te kiezen voor een onderlaag op uw tegels voordat u deze besluit te verven. Het zou zonde zijn als u moeite stop in het omtoveren van uw badkamer naar een modern spa oord en uiteindelijk komt te zitten met tegels waar de verf vanaf valt. Met een onderlaag van kalkverf kunt u deze teleurstelling gemakkelijk voorkomen zonder dat u alsnog een hele nieuwe tegel muur moet installeren.