Oldtimer laten bekleden voor mijn man

Mijn man heeft een oldtimer gekocht, al een paar jaar geleden, en is sinds kort weer druk om de auto te gaan restaureren. Ook wilde die zijn oldtimer bekleden en omdat die bijna jarig was vond ik dit wel een mooi cadeau voor hem. Daarom ging ik opzoek op het internet naar een bedrijf die dat voor hem waar kon maken. Al snel kwam ik op de website terecht van Classic Centre. Dit is een erkend bedrijf voor het restaureren van oldtimers en dan met name oldtimers. Hierdoor besloot ik om een afspraak te maken met dit bedrijf.

oldtimer bekleden

Een prachtige resultaat

Doordat ik de oldtimer heb laten bekleden door Classic Centre is de auto weer helemaal als nieuw. Alles hebben zij dan, van dit bedrijf, bekleed voor een mooie prijs. De stoelen en vloer is allemaal nieuw en mijn man was er heel erg blij mee. Mijn man had echt niks in de gaten en was dan ook blij verrast dat ik dat geregeld had voor hem. Nu kan hij verder met het restaureren van zijn geliefde auto en hopen dat die van de zomer klaar is. Dan kunnen wij heerlijk gaan rijden met zijn oldtimer.