De beste overall borduren doe je hier!

vandongen logo

Van mijn baas kreeg ik een opdracht. Ik moest namelijk een overall borduren. Nu werken we in een bedrijf waar een overall veel gebruikt wordt, dus het is ook nodig om nieuwe overalls te bestellen met het logo erop. Over de vorige leverancier waren we niet tevreden. We willen nu graag met een nieuwe partner werken. Een overall borduren is namelijk niet moeilijk, voor iemand die het vakmanschap bezit. Hier zijn we dan ook naar opzoek.

Zoekenborduurmachine kwaliteit

Op internet zocht ik naar verschillende bedrijven die hetzelfde aanbod hadden. Veel bedrijven kunnen dan wel hetzelfde aanbieden, maar er kan er maar eentje als beste ons helpen. Uiteindelijk is dat Van Dongen met de Kroon geworden. Zij zijn al jaren gespecialiseerd en weten duidelijk wat ze doen. Ook op aandringen van vrienden en collega’s heb ik besloten om contact met ze op te nemen.

Contact

Het contact verliep goed. De telefoon werd netjes opgenomen en de medewerker sprak netjes. Ze stond me vriendelijk te woord en wist duidelijk waar ze het over had. Ze kon me goed helpen, en voordat ik het wist had ik al de volgende week een advies op maat. Super bedrijf! Ze hebben ons enorm geholpen en leveren de beste kwaliteit voor de beste prijs!