Tijd voor een tienerkamer!

Mijn dochter begint zich nu echt als een tiener te gedragen. Sommige gevallen nogal grappig aangezien ze maar al te graag actief is met het renoveren van haar kamer. Hoog tijd dus om te gaan shoppen voor een tienerkamer! Door in de stad te gaan zoeken naar een nieuwe kamer voor haar baalde we beide als een stekker. We konden namelijk maar niks vinden waardoor ik uiteindelijk ben gaan zoeken op het internet. Samen met mijn dochter ben ik online gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Baby dump. Hier is het dan ook mogelijk om een gehele roze tienerkamer voor haar te bestellen! Een echte dame houdt van roze toch?

images

Tijdens het bekijken van de producten die ze hebben was ik verbaasd dat de kosten zo aantrekkelijk is als wat ik had gezien. Hierdoor heb ik samen met mijn man het besluit genomen om te gaan bestellen. De bestelling plaatsen verliep dan ook erg gemakkelijk waardoor ik met nog geen vijf minuten later al had besteld. Het is even wachten tot het wordt bezorgd en dat onze dochter haar kamer krijgt welke ze wilt!