Vacatures Nuenen supermarkt leidinggevende

vacature nuenen

Nuenen is een dorp in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. De supermarktmanager is de eindverantwoordelijke voor het functioneren van een supermarkt. De vulploegleider is de leidinggevende voor de KW-afdeling en werkt nauw samen met de supermarktmanager. Zoek jij een vacature Nuenen voor supermarkt leidinggevende?

Assistent Supermarktmanager

Als assistent supermarktmanager bij Lidl werk je met je collega’s aan een optimaal lopend filiaal. Dat begint met de inzet van het team. Je verzorgt de dagplanning en de opstart, je brieft je collega’s en gedurende de dag stuur je bij waar nodig. Natuurlijk ga je zelf ook aan de slag met bijvoorbeeld de vracht, bestellingen en administratie. Je vormt een hecht team met de supermarktmanager en je bekijkt samen de dagcijfers, prestaties, etc. Je moet minimaal een mbo-opleiding hebben gevolgd op niveau 4 en je moet enige leidinggevende ervaring hebben.

Vulploegleider

Als vulploegleider bij de Jumbo werk je met een supergezellig team. Je krijgt uitdagende en belangrijke taken. Met jouw leidinggevende skills zorg je voor een goede werkvoorbereiding, je weet je collega’s te motiveren en je bent niet te beroerd om zelf de schappen mee te vullen. Als vulploegleider ben je er uiteraard ook voor de klant. Je weet niet alleen alles te vinden, je doet er ook alles aan om de wens van de klant te vervullen.