Veel keus in AGF vacatures

Ik ben al een maandje op zoek naar allerlei AGF vacatures. Toen ik begon met werken was er nog geen internet, een hoop is veranderd sindsdien. Toen ging je naar een bureau, of nou ja, ik ging altijd gewoon langs bedrijven. Dit heeft gelukkig altijd gewerkt. Ik denk dat het nog steeds een goed idee is om soms langs een bedrijf te gaan. Maar goed, dan moet je wel weten waar je naar toe wilt. Ik ben nu weer op zoek naar vacatures. Na zeker twintig jaar in hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, wordt het nu tijd om ergens anders aan de slag te gaan. In het begin was ik nog wel een beetje huiverig, ik ben al wat ouder en vroeg mij af of er überhaupt wel vacatures voor mij waren.

Afbeeldingsresultaat voor vacature

Het internet gaf mij de oplossing

Na wat zoekwerk kwam ik terecht bij Green People Recruitment, waar ik talloze vacatures vond in mijn vakgebied. Ik ben blij, want dit betekend dat de kans groot is dat ik binnenkort weer aan de slag kan. Ik wil zeker nog twintig jaar werken en het liefst doe ik dit ook bij één bedrijf. Waar het is maakt mij niet zoveel uit, ik ben bereid om te verhuizen.