Verbouwing op de planning? Denk ook aan lekdetectie Rotterdam

lekdetectie Rotterdam

Staat er een verbouwing op de planning in de omgeving van Rotterdam, dan is het handig om een lekdetectie Rotterdam te overwegen. Misschien ga je wel je huidige huis verbouwen, een huis dat je net gekocht hebt, of misschien ben je wel verantwoordelijk voor de verbouwing van een kantoorpand. Je ruimte is toe aan een opknapbeurt. Zo’n verbouwing kost vaak al een rib uit je lijf. Dan wil je het wel in een keer goed doen natuurlijk. Stel je eens voor dat je 6 maanden lang aan het verbouwen bent geweest, dat het er spic en span uitziet en dat er vervolgens bruine kringen ontstaan op de wand. Nét als je eindelijk lekker achterover wilde zitten en genieten van je nieuwe ruimte.  

lekdetectie Rotterdam

Help, een lekkage!

Lekkages zijn ontzettend vervelend. Ze zijn natuurlijk extra vervelend als je nét je woning hebt opgeknapt. De waterschade die wordt veroorzaakt door een lekkage kan jouw harde werk van de verbouwing gemakkelijk te niet doen. Daarom wil je zo snel mogelijk van je lekkage af natuurlijk, voordat de waterschade verergerd. Het opsporen van het lek kan nogal lastig zijn, want leidingen en afvoeren zitten netjes verstopt in muren en vloeren. Kom je tijdens je verbouwing een lek tegen terwijl de leidingen en afvoeren blootgesteld zijn, dan heb je misschien wel geluk. Zo niet, dan is het goed om lekdetectiebedrijf te contacten. 

Dit doet een lekdetectiebedrijf

Een lekdetectiebedrijf doet precies wat de naam al zegt. Het spoort namelijk lekkages op. Zoals net werd beschreven zijn de leidingen en afvoeren in de meeste gebouwen netjes weggewerkt in muren en vloeren. Dat zou betekenen dat je deze muren en vloeren moet openbreken om het lek te kunnen vinden. Gelukkig heeft zo’n lekdetectiebedrijf moderne apparatuur om het lek te vinden, zonder dat daar hak- of breekwerk aan te pas komt. Zij sporen het lek voor je op met onder andere infrarood techniek. Heb jij nou een lekkage in Rotterdam, neem dan snel contact met lekdetectie Rotterdam op.