Verschillende doeleinden van een aanduidingsbord

aanduidingsbord

Een aanduidingsbord kan het meest essentiële onderdeel van je reclame zijn. Dit uithangbord is een eenvoudig maar krachtig hulpmiddel om bepaalde informatie aan het publiek over te brengen. Er zijn veel soorten borden die je in de openbare ruimte kunt vinden. Je kunt bijvoorbeeld straatnaamborden, commerciële borden of veiligheidsborden tegenkomen. Wanneer je een winkel of restaurant bezoekt, vindt je ook de aankondiging met de openingstijden en speciale aanbiedingen. De uithangborden variëren in grootte en vorm. De borden kunnen de vorm hebben van straatnaamborden, banners, muurschilderingen, billboards of digitale displays. Hier zijn de belangrijkste doelen van uithangborden.

Advertentiedoeleinden

Veel bedrijven en bedrijfseigenaren gebruiken borden als marketing- en reclame tool. Je kunt je eigen merk promoten door een uniek bord te maken met de naam van je bedrijf. Je kunt banner-, acryl- of aluminium plaat afdrukken gebruiken als media om reclame voor je bedrijf te maken. Als je een café of coffeeshop runt, kun je de uithangborden ook gebruiken om klanten aan te trekken. Je kunt de borden buiten de winkel plaatsen. Dan kun je schrijven over de openingstijden, speciale menu’s of aanbiedingen. Je kunt het uniek maken, zodat de klanten geïnteresseerd zijn in een bezoek aan je bedrijf.

aanduidingsbord

Directionele en veiligheidsdoeleinden

Wanneer je openbare ruimtes zoals ziekenhuizen of winkelcentra bezoekt, kun je aanduidingsborden vinden. Met behulp van deze tekens raak je niet verdwaald. Dit bord is ook beschikbaar bij grote buitenevenementen. Het geeft richting aan de bezoekers over de in- en uitgang. Daarnaast vind je gezondheids- en veiligheidsborden in de scholen, kantoren en fabrieken. Dit type bord geeft informatie over gevaren. Heb je interesse in het maken van het uithangbord of aanduidingsbord, dan kun je op rgenl.nl terecht voor het bestellen van op maat gemaakte borden.