Vluchtvertraging claimen?

Het vervelende wat er gebeurt als jij jouw vlucht hebt gemist wanneer de vorige is vertraagd. Hierdoor kun je de vluchtvertraging claimen. Maar nu rest natuurlijk wel de vraag hoe dat je dit het beste kunt doen. Niet iedere vlucht is hiervoor geschikt, maar het proberen is er zeer zeker!

Neem eens een kijkje op de website van Airline-refund.com. Dit bedrijf is geschikt om het werk voor je uit handen te nemen. Zij gaan er met plezier voor zorgen dat er een geschikte compensatie voor terug te vinden is. Bovendien is het verwerken van een claim door dit bedrijf een ervaren dienst.

Onze vlucht wederom gemist

Helaas is het ons nu al twee keer overkomen en daar baal ik echt van. Doordat de eerste vliegtuig vertraging heeft, hadden wij de tweede gemist. Dit hield in dat je dan op het vliegveld een andere manier moet zien te vinden om alsnog op bestemming te komen. Gelukkig hadden wij dit al wel snel gevonden. Maar in de tussentijd ben ik op de bovenstaande website onze claim in gaan dienen. Zij hebben onze claim aangenomen en dit ook nog eens vakkundig opgelost.