Weleens gehoord van lasersnijden?

Heb jij weleens gehoord van lasersnijden? Ik wist absoluut niet wat dit was, maar ik kreeg de opdracht van mijn baas om een bedrijf te vinden wat aan lasersnijden deed. Gelukkig had ik op het internet zowat gevonden, na een tijdje zoeken wist ik ook wel wat een goed bedrijf van. Ik belde ze en legde uit wat er moest gebeuren. Maar, ik ben natuurlijk een leek, dus ik kon het niet echt goed uitleggen. Dit zorgde wel voor wat misverstanden en hilarische momenten. Ze waren overigens ontzettend behulpzaam, ze probeerde mij in ieder geval te begrijpen. Uiteindelijk heb ik gezegd dat mijn baas ze maar even terug moet bellen, hij kan dit echt allemaal wat duidelijker uitleggen omdat hij natuurlijk weet waar over het precies gaat. Ik ben een soort rechterhand van de baas, maar dit betekent niet dat ik alles meteen begrijp. Maar dit is ook positief, zo blijf ik leren. Meestal ben ik bezig met administratieve zaken, en soms moet ik wat productie dingen regelen. Ik werk er nu alweer een half jaar en ik vind het fantastisch, het is erg dynamisch, je leert echt meedenken. Ook krijg je zo steeds meer verantwoordelijkheden en dat is erg fijn.

buis