Wij hebben gekozen voor een hip geboortekaartje

Een hip geboortekaartje voor onze prachtige zoon is wat onze familie en vrienden met de post zullen ontvangen. Nog maar een paar weken wachten en dan hoop ik onze zoon te mogen verwelkomen in ons leven. Wat is zwanger zijn toch iets bijzonders! Toen ik op de helft van mijn zwangerschap zat, was ik met mijn vriendin de baby-uitzetlijst aan het doornemen. Bovenaan stond natuurlijk het vinden van een mooie geboorte aankondiging. 

hip geboortekaartje

De perfecte stijl

In de eerste instantie had ik nog geen idee wat voor een stijl ik wilde voor de aankondiging. Daarom ben ik samen met mijn vriendin gewoon eens wat gaan speuren op het internet. Al snel vond ik deze website welke voorzien is van diverse thema’s. Hier heb ik een hip geboortekaartje gevonden die gewoonweg perfect past de stijl van de babykamer. Natuurlijk wist ik al welke naam erop moest komen en op het moment dat ik die aan het invullen was, kreeg ik al helemaal het spannende spannende gevoel van de reacties die ik zal krijgen. Enfin, ik heb besloten om een proefafdruk te bestellen. Toen deze binnen was, heb ik even een traantje weggepinkt. Vanaf dat moment kon ik niet meer wachten tot de bevalling.