Zeer tevreden over de rijschool nabij Geldermalsen

Zoek jij een rijschool Geldermalsen? Neem dan eens een kijkje op de website van: verkeersschoolwesseldijk.nl. Dit is een absolute aanrader omdat ik hier zelf op een zeer prettige en zelfs snelle manier mijn rijbewijs heb weten te halen. Omdat ik een baan aangeboden heb gekregen ver buiten mijn woonplaats, wil ik niet continue afhankelijk zijn van het openbaar vervoer. Daarom wilde ik zo spoedig mogelijk mijn rijbewijs op zak hebben en ik kon dan ook direct aan de slag toen ik belde voor een afspraak.

rijschool geldermalsen

De lessen worden goed benut

De instructeur van de rijschool kwam mij ophalen in Geldermalsen en nam echt de tijd om mij alles te leren. De lessen worden dus erg goed benut en hierdoor kun jij in een korte tijd een hoop leren. Tevens met de theorie heb ik ook van deze verkeersschool een uitstekende begeleiding gekregen. 

Met de manoeuvres waar ik moeite mee had, werd dan ook extra aandacht aan besteed. Dit vond ik natuurlijk helemaal niet leuk maar uiteindelijk had ik hier geen problemen meer mee omdat ik de lastige dingen ook onder de knie kreeg. Dankzij de hulp van deze verkeersschool kan ik nu met mijn auto naar het werk toe gaan!