Zwembadoverkappingen om het hele jaar te genieten

nieuwatlantis logo

Met het aankomende weer zit het er niet meer in om nog buiten te gaan zwemmen. Dit is natuurlijk super jammer als je een buitenzwembad hebt. Het zwembad in onze tuin gebruiken wij daarom ook heel weinig naar mijn mening. We zijn daarom opzoek gegaan naar een zwembadoverkappingen

De perfecte oplossing

Er was geen beter oplossing dan die mooie zwembadoverkappingen voor over ons bestaande zwembad. Dit idee hebben we gekregen doordat wij op skivakantie waren en we in een huisje hadden gehuurd dat een buitenzwembad had met overkapping.

Terug van vakantie zijn we gelijk opzoek gegaan naar zo’n soort gelijke overkapping. Deze overkappingen zijn er in zoveel verschillende uitvoeringen en materialen dat we het liefst advies van een deskundige wouden hebben.

Bij ons in de buurt zit NieuwAtlantis dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met zwembaden en recreatie te maken heeft. We zijn bij de showroom wezen kijken om de optie na te lopen.

Zoals ik al eerder aangaf hebben wij hier geen verstand van dus wouden we iemand hebben die met ons meedacht.

Na wat tekeningen waren wij overtuigd dat wij hier onze zwembadoverkapping wouden aanschaffen.

De zwembadoverkapping is ontworpen, vervoerd en geïnstalleerd door NieuwAtlantis. Wat een geweldige servicezwembadoverkappingen