Dartshopper.nl is de beste online dartshop van Nederland

Deze webwinkel is echt nummer één op het gebied van darts. Zij hebben een zeer grote collectie dartartikelen op voorraad tegen de gunstigste prijzen. Ze hebben alle merken, kleuren en maten in huis. Daarnaast kan je uitstekend terecht voor een goed advies. Of je nu een amateur of een professional bent, dit is de winkel waar je moet zijn.

Wil je dartpijlen kopen?

Bij dartshopper vind je meer dan zevenhonderd dartpijlen, waaronder ook de merken van alle beroemde darters. De shaft en de flight van een dartpijl kan je vervangen door nieuwe. Deze onderdelen gaan ook vaak het eerste kapot, dus bestel er meteen een paar extra. Voor een goed advies vind je hier een blog over het aanschaffen van dart pijlen.

Dartborden

Ook dartborden heeft www.dartshopper.nl in alle merken, soorten, kleuren, vormen en maten. Ook elektronische dartborden kan je hier kopen. Deze digitale dartborden hebben een geïntegreerd scorebord. Zo zie je snel en gemakkelijk wat je gegooid hebt en wat je nog moet gooien.

Leuke pagina’s

Leuke informatie over bekende darters vind je op de pagina spelers en op de pagina tips and tricks kan je alles lezen over slimme trucs en leuke tips over het dart spelletje. Haal je hart op en amuseer je.

Je eigen naam vermelden

Bij dartshopper is het mogelijk om je naam of je clublogo of wat je ook maar wil te laten afdrukken op je flights of op je dartbord surround. Zo maak je het helemaal persoonlijk en speciaal voor jou of jouw club.

Heb je nog vragen of behoefte aan advies?

Op hun contactpagina zijn veel vragen verzameld. Misschien staat jouw vraag hier ook al bij. De contactgegevens van dartshopper.nl zijn:

Het telefoonnummer: 085-0640865

Het e-mailadres: klantenservice&dartshopper.nl