phb-natural-mascara

Het Engelse merk PHB staat voor duurzaamheid, milieubewustzijn en ethische verantwoordelijkheid. Rose Brown is de oprichtster van het veganistische merk. Ze is het bedrijf begonnen zodat mensen écht van ethisch verantwoorde schoonheidsproducten kunnen genieten. Veel mensen realiseren zich niet dat de meeste producten grondstoffen bevatten die de huid irriteren. Daarnaast zitten veel producten vol met dierlijke stoffen en stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Rose Brown had de overtuiging dat de producten die je gebruikt voor je lichaam in balans moeten zijn met waar je zelf voor staat. Daarom zijn de ethisch verantwoorde producten van PHB nu beschikbaar bij Beautyfashionshop, zodat ook jij kan genieten van de beste lichaamsverzorging zonder mens, dier en milieu aan te tasten. 

phb-liquid-foundation

Het merk staat voornamelijk bekend om haar veganistische make-up. PHB heeft mascara’s, foundations, blushers en oogschaduwen op de markt gebracht die ethisch verantwoord zijn en tegelijkertijd de huid verzorgen en beschermen. Maar naast make-up biedt het merk ook andere verzorgingsproducten aan die goed zijn voor de huid. Zoals het PHB Brightening Gel Serum. Dit serum is verrijkt met witte berk en wierook om de huid te revitaliseren en pigmentvlekken tegen te gaan. Deze anti-aging gel stimuleert de aanmaak van collageen, behoudt de huidelasticiteit en laat de vermoeide huid weer tot leven komen.

Een ander verzorgingsproduct van het veganistische merk is de PHB Anti-Aging Facial Tonic. Deze helpt fijne lijntjes te verminderen en de huid te kalmeren. Het biologische bloemwater bevat de geur van citroen waardoor de huid een fris gevoel krijgt. Melisseolie versterkt de pH-balans en hydrateert de huid. 

Ook voor crèmes zit je bij het merk goed. De PHB Hydrating Moisturiser is verrijkt met oliën uit rozenbottels en apenbroodbomen. Deze oliën bevatten veel vitaminen die de huid soepel en zacht maken. Extra toegevoegde anti-oxidanten en vetzuren zorgen ervoor dat huidveroudering tegen wordt gegaan. De crème is geheel vrij van parabenen, synthetische geurstoffen en schadelijke chemicaliën, zoals ieder ander product van PHB.

Tot slot is de Scent Free Shampoo for Sensitive Skin & Eczema een verzorgingsproduct van PHB die het noemen waard is. Deze niet-geparfumeerde shampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van een overgevoelige hoofdhuid. Aloë Vera en haver verbeteren de huidconditie en maken je haar zacht en glanzend. Het haar wordt gereinigd terwijl het door middel van botanische extracten, wordt verzorgd. Goed voor huid en haar. 

PHB

Enthousiast geworden over het ethisch verantwoorde merk PHB? Je shopt alle producten natuurlijk bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.