Of je nu op zoek bent naar dienstverlening, trainingen of oplossingen op het gebied van beveiliging, je kunt het bij G4S Safety Solutions allemaal vinden. G4S Safety Solutions biedt verschillende soorten beveiligingsoplossingen. Zo kun je bijvoorbeeld bij hen terecht voor objectbeveiliging of luchthavenbeveiliging, maar ook voor oplossingen voor publieke veiligheid, hospitality of zorg en welzijn, of zelfs politie en justitie. Het bedrijf gaat te werk door eerst de situatie te analyseren op het gebied waar een oplossing gewenst is. Vervolgens wordt in overleg gezocht naar de beste oplossing en wordt jouw situatie voorzien van het juiste personeel en de nieuwste technieken. Zo kun je met G4S Safety Solutions in elke sector een veilige situatie realiseren.

Trainingen op het gebied van veiligheid

Behalve een veiligheidsoplossing op maat, kun je ook trainingen krijgen van G4S Safety Solutions. Deze veiligheidstrainingen worden gegeven door ervaren instructeurs en je krijgt bovendien advies van veiligheidsspecialisten. Eén van de trainingen die geboden wordt is bedrijfshulpverlening. Hierbij leer je alles over het bestrijden van brand, het ontruimen van een pand en het alarmeren van mensen. Je leert hierbij ook communiceren en levensreddende hulpverlening te bieden. Een andere training is de EHBO-training, waarbij de aandacht wordt gevestigd op levensreddende eerste hulp. Het aanbod aan trainingen is nog uitgebreider dan deze twee, zo kun je bijvoorbeeld ook brandweertrainingen, security trainingen en veiligheidstrainingen beroepsverkeer volgen. Daarnaast zijn er nog maritieme opleidingen, managementopleidingen bedrijfshulpverlening en industriële opleidingen.

Een veilige omgeving

G4S Safety Solutions realiseert veilige omgevingen door samen te werken met klanten en ketenpartners. Deze klanten en partners zijn specialisten op het gebied van verschillende sectoren. Bovendien werken er bij G4S professionals met kwalificaties die juiste adviezen kunnen geven en goede oplossingen kunnen bieden die passen bij jouw situatie. Dit kan de werkomgeving zijn, maar ook de woon- en leefomgeving. Op het gebied van advies en oplossingen voor veiligheid is G4S marktleider met mensen met verstand van zaken verspreid over de hele wereld.