Hebben jullie wel eens gehoord van een rode leren jas heren?

leren jas

Hebben jullie wel eens gehoord van een rode leren jas heren? Een tijd geleden vertelde een vriendin van mij hierover en toen ben ik online gaan zoeken. Echter het probleem is nu dat ik geen idee heb waar zij dit item gevonden heeft! Online kan ik helemaal geen rode leren jas voor heren vinden, alleen voor dames. Dat is natuurlijk ook erg leuk, maar niet voor mijn man. Het model dat ik gevonden heb kun je hieronder zien. Zelf heb ik er wel interesse in, zeker omdat de prijs erg goed is voor zo’n stuk kwaliteit! Mijn man wil daarentegen een model dat een stukje simpeler is. Geen toeters en bellen, gewoon een leuke jas van leer.

 

leren jas

Misschien toch wat anders

Hebben jullie nog ideeën voor mij en mijn man? Anders moeten wij misschien toch iets anders uit gaan kiezen. Bij Leather Shop Doci vond ik in ieder geval een hoop jassen voor bijzonder goede prijzen! Daar hebben zij ook gewoon zwart en bruin bijvoorbeeld. Ik hoor heel graag van jullie of jullie nog andere winkels of merken kennen waar ik wel een rood model voor mijn man kan vinden! In dat geval alvast heel erg bedankt.