Koop hier uw nieuwe Vatpomp

opslagtanks

In de ochtend op een mooie maandag, kreeg ik meteen een klus van mijn baas. De Vatpomp moet gerepareerd worden. Dit zegt mijn baas, alleen wil ik nog dit wel voor de zekerheid checken. Met een collega gingen we dus naar de productie kamer en keken of de Vatpomp het inderdaad niet meer deed. Voordat we er mee begonnen, trokken we natuurlijk onze veiligheidskleding aan, zoals in de veiligheidsvoorschriften staan.

Melden

Mijn baas had gelijk. De pomp was namelijk aan vervanging toe. Dit meldde ik dus bij mijn baas, waarop hij niet tevreden antwoordde. Het was namelijk erger dan hij dacht. De hele pomp moest vervangen worden. Dit sloeg in als een deuk voor ons, omdat het bedrijf financieel ook is achteruit gegaan.

Zoeken

We kregen de opdracht van onze baas om een nieuwe pomp te zoeken voor ons bedrijf. Wel moest deze aan enkele voorwaarden voldoen. Mijn collega en ik zochten onze oude leverancier op met succes. Denios had namelijk nog een pomp voor ons in de aanbieding, die aansloot op het productieproces. Ook was de kwaliteit weer van hoge waarde, en was de prijs ook redelijk. Dit allemaal vergemakkelijkte onze keuze om weer voor onze oude leverancier te gaan. Het product kon over enkele dagen alweer geïnstalleerd worden, wat zeer goed nieuws was. Toch een vrolijke baas gehad. Super bedrijf! We gaan zeker terug de volgende keer. roerwerken en pompen