Le Steak: de plek om lekker te eten in Nijmegen

Vlees

Zoek niet verder, als je aan het kijken bent voor een plek om lekker eten in Nijmegen en omstreken. Bij Le Steak, dat gevestigd is in Berg en Dal, zit je namelijk meer dan goed. Dit restaurant heeft immers alles wat je van een toplocatie mag verwachten. Dit is allereerst natuurlijk smakelijk eten, maar ook andere zaken spelen hierin een rol. Voordat we het over deze zaken gaan hebben, blijven we eerst echter wel even bij het eten. We kijken naar de uitgebreide menukaart van Le Steak en de kwaliteit van enkele van de individuele gerechten die daarop staan.

Lekker eten in Nijmegen

Voor lekker eten in Nijmegen moet je hier zijn

Le Steak staat – zoals de naam al doet vermoeden – vooral bekend om haar overheerlijke steaks. Vooral de Rib Eye Steak Gratinée met zijn honing, brie en walnoten is erg populair, maar ook de klassieke T-Bone Steak van een halve kilo benadert de perfectie. Dit betekent echter niet dat er uitsluitend steaks te bestellen zijn bij Le Steak. Ook mensen die niet van steaks houden en toch lekker eten willen in Nijmegen, kunnen terecht bij dit restaurant. Er zijn namelijk ook tal van andere vlees –en visgerechten te bestellen, die stuk voor stuk fantastisch bereid zijn door de erg bekwame koks. Verder kunnen ook vegetariërs gerust zijn: door het ruime aanbod aan vegetarische gerechten kunnen ook zij heerlijk eten bij Le Steak.

vlees

Wat Le Steak verder tot een toprestaurant maakt

Zoals gezegd is niet alleen goed en divers eten belangrijk, als je een restaurant beoordeelt. Vooral de sfeer die een eetgelegenheid ademt is ook van belang. Je wilt immers een gezellige avond, als je uit eten gaat, en dus moet ook hier aandacht aan besteed worden door de uitbaters. Bij Le Steak is dat gelukkig overduidelijk gedaan. De plek is gezellig ingericht, het personeel is uitermate gastvrij en er is geregeld sprake van liveoptredens.