Leuke geboortekaartjes jongens gezien

Leuke geboortekaartjes jongens gevonden! Niet voor mezelf, wel voor mijn zusje die afgelopen week is bevallen van een jongen. Ze had aan mij gevraagd of dat ik voor haar wilde zoeken naar een geboortekaartje. Zijzelf ligt momenteel nog op bed omdat de bevalling toch iets zwaarder is gevallen als dat ze had gedacht.

1438932742-071

Het feit dat ik goed weet wat mijn zusje leuk vind is belangrijk. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te zoeken op het internet. Dankzij het zoeken online ben ik terecht gekomen op de website van kissgeboortekaartjes.nl.

Hier hadden ze enorm leuke geboortekaartjes voor een zeer aantrekkelijke prijs! Ik kan er natuurlijk niet over beslissen hoe haar budget is waardoor ik bij haar in het bed ben gekropen met de laptop. Samen de website bekijken en het assortiment werd voor haar lastig. Ze had zoveel leuke kaartjes gezien die ze wilde hebben.. Uiteindelijk heb ik de laptop bij haar achter gelaten waar ze samen met haar man kan bekijken. Ik kreeg overigens wel erg snel een bericht dat ze een prachtige kaartje hebben gevonden bij hun op de website.