Prachtige geboortekaartjes online besteld!

Een jaar geleden, ik kan het mij nog zo goed herinneren. Ik was hoogzwanger en mijn man en ik moesten nog zoveel regelen. De kinderkamer was al bijna af, maar dat was nog niet alles. Wat moesten wij bijvoorbeeld met de geboortekaartjes doen? Toen hoorden wij van een vriendin dat je ook geboortekaartjes online kunt maken.

1430232489.7677

Online bestellen, hoe zit dat?

Wij gingen dus online een beetje rondsurfen en kwamen al snel op de site van kissgeboortekaartjes.nl. Het zag er professioneel en betrouwbaar uit dus wij besloten wat te laten maken. Niet geschoten is altijd mis. Nu moet ik er wel bij vertellen dat wij enorme ‘digibeten’ zijn. Die avond zijn wij er dus goed voor gaan zitten.

Heel erg makkelijk

Het maken van de geboortekaartjes online ging enorm gemakkelijk. Zij hebben enorm veel sjablonen waar je uit kiezen kan. Vervolgens typ je de naam van je kind, een leuke tekst enzovoort in en dan ben jij eigenlijk al klaar.

Wij hadden twee uur uitgetrokken voor de kaartjes, maar dat is helemaal niet nodig! Het is enorm makkelijk en snel, en ik kan het iedereen aanraden. Het kost amper moeite of tijd en is daarmee ideaal voor mensen die zwanger zijn.