Op zoek naar leren jassen dames ?

Ben jij op zoek naar een mooie leren jassen dames? Bezoek dan de website van Leather Shop Doci. Het bedrijf biedt super mooie jassen aan van een super goede kwaliteit tegen een lage prijs.

Aanbod

Het bedrijf beschikt over een erg groot assortiment waardoor je erg veel keuze hebt tussen veel verschillende jassen. De jassen die ze aanbieden zijn van het topmerk Versano. Ze bieden dus leren jassen aan van een topkwaliteit tegen een voordelige prijs. Dit is natuurlijk super aantrekkelijk..


Service

Het bedrijf biedt de klanten ook een super goede service aan. Het bedrijf heeft ook een erg goede Facebook pagina met die erg veel mensen volgen. Nadat de jas geleverd is heb je ook nog 14 dagen bedenktijd voor als jouw aankoop je niet helemaal bevalt. Ook biedt het bedrijf 7 dagen per week email klantenservice aan voor als je vragen of advies nodig hebt. Ze bieden ook gratis verzending aan wanneer je een aankoop bevestigd van boven de 100 euro. Je kunt een aankoop ook erg gemakkelijk betalen via Ideal, Visa, KBC,Sofort, Bancontact en Belfius.  Kortom ben jij op zoek naar een mooie leren jas van een topkwaliteit die aangeboden wordt tegen een voordelige prijs? Bezoek dan snel de website van Leather Shop Doci.