SEO no cure no pay is ideaal voor mij! 

Ik ben namelijk op zoek geweest naar een geschikte internet marketingbureau waar ik mijn website met een gerust hart kan stationeren. Voor enkele weken terug heb ik een website laten maken, echter baal ik enorm van het feit dat er nog geen stijging in te vinden is. Door op het internet te gaan zoeken hoopte ik vrij snel een bedrijf te vinden die mij kan helpen…

websitepromotor-logo

Tijdens het zoeken op het internet heb ik een tal van bedrijven gezien die mij kunnen helpen, echter op de website van Websitepromotor ben ik blijven hangen. Hier wordt namelijk gewerkt op basis van no cure no pay wat naar mijn mening ideaal is. Het factuur dient pas te worden voldaan wanneer er voldoende resultaat is behaald, dit bespreek je uiteraard van tevoren wanneer je een samenwerking aangaat met hun. Voor mij was het dan ook perfect en heb er gelijk voor gekozen om akkoord te geven dat hun mijn website hoger in zoekmachines gaan proberen te krijgen. Vorige week heb ik dit gesprek gehad en kreeg vanmorgen al gelijk een bericht binnen dat ze zijn begonnen met de SEO voor onze website.