Groepsaccommodaties Brabant 10 personen spel

groepsaccommodatie brabant 10 personen

Om nog een extra twist aan een groepsuitje te geven, kun je een extra activiteit toevoegen. Een voorbeeld hiervan is ‘geheime missie’. Dit spel kan je overal en ten alle tijden spelen. Het begint al in de groepsaccommodatie Brabant 10 personen, wat ook de tijd waarin niks gepland staat wat extra’s geeft.  Wat dit spel leuk maakt, is dat het je dwingt om met iedereen te praten en bezig te zijn. Je bent afhankelijk van anderen om de missies te voltooien. Het spel laat je elkaar van een andere kant zien.

groepsaccommodatie brabant 10 personen

Geheime missies spelregels

Iemand die niet mee is of de organisator (als diegene niet mee wilt spelen) maakt kaarten waar opdrachten op staan. Dit kunnen verschillende opdrachten zijn, bijvoorbeeld iemand iets laten zeggen, achter mensen hun schoenmaat komen of iemand anders iets laten doen.

Zodra iemand anders de missie raadt, is de missie automatisch gefaald. De opdracht is om zoveel mogelijk missies in het geheim te behalen. Als iemand zijn missie gehaald heeft, mag diegene een nieuwe uit de pot pakken, maar doe dit wanneer niemand het ziet. Wie aan het eind van het weekend de meeste missies heeft uitgevoerd zonder betrapt te worden heeft gewonnen.