Jas stuk? Ga naar kleermaker Rotterdam

Wanneer ik een kapotte rits in mijn jas heb, of een scheur, dan ga ik altijd naar kleermaker Rotterdam. Deze kleermaker maakt je jas weer helemaal mooi tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor deze prijs kan je geen nieuwe jas kopen. Niet alleen voor het maken van kleding kan je bij  Super Wassalon A. Verboom terecht, maar ook voor het maken van schoenen, tassen en zelfs gordijnen kan je hier goed terecht. Meerdere keren hebben wij al gebruik moeten maken van de kleermaker. Zelfs vorige week nog toen ik aan het winkelen was in Rotterdam. Spontaan brak het hengsel van mijn tas af, maar dat was binnen een paar minuten weer gemaakt door de kleermaker.  kleermaker Rotterdam

Kleermaker en wasserette onder één dak

Wel makkelijk wanneer je kleding naar de wasserette brengt en daar achter komt dat er een flinke scheur in één van je broeken zit. Deze scheur was mij nog nooit opgevallen. Gelukkig dat de kleermaker hier in Rotterdam meteen aan de slag ging om deze scheur te maken. Na de reparatie werden mijn spullen gewassen en gestreken. Zo had ik twee vliegen in één klap en kon ik de volgende dag mijn kleren weer ophalen. Het is zeker de moeite waard om eerst langs de kleermaker te gaan om te kijken of reparatie nog mogelijk is, dan deze kleding meteen weg te gooien.