Op zoek naar mooie bontjassen voor dames

Echt bont of nepbont, iedereen heeft zo zijn persoonlijke voorkeur. Omdat ik zelf het prachtig vind om bont aan te hebben, en dan heb ik het nog niet eens gehad over het comfort wat het oplevert, zocht ik via het internet naar mooie bontjassen dames. Ik kies zelf voor nepbont, omdat dit tegenwoordig net zo mooi en goed is. Via een website kwam ik bij een kledingzaak terecht die beide aanboden. Ik ben nu aan het twijfelen tussen twee jassen, de een is wat donkerder, wat denk ik mooi is. Maar de ander heeft een hele mooie vorm. Lastig hoor, keuzes maken.

versano-dames-winterjas-met-bontkraag-Karina-blauw-voor

Morgen ga ik bestellen

Als ik twijfel, of dus een keuze moet maken, stel ik altijd een deadline in voor mijzelf, dan dwing ik mij om echt goed na te denken. Zo kom ik voor sneller met alle voordelen en nadelen. Natuurlijk is een bontjas nog wel iets wat je kan overzien. Maar toch ook daar is het fijn om een deadline te hebben, anders blijf ik veel te lang tobben, wat zo irritant kan zijn. Vooral mijn vriend kan er niet zo goed tegen, die is echt geen twijfelaar, hij kiest gewoon en kijkt niet meer om. Best inspirerend, maar ik geloof dat we elkaar zo ook wel aanvullen.