Zeer makkelijk bier online bestellen

Een biertje op z’n tijd gaat er altijd wel in en zeker een Belgisch biertje. Sinds ik de site van Belgisch bier heb gevonden ben ik helemaal verkocht aan het bier online bestellen. Niets is makkelijker om zo een grote bestelling te plaatsen welke dan de volgende dag al wordt bezorgd. Op deze site kan je het lekkerste bier bestellen waaronder:

 • Trappistenbier.
 • Kriek & fruitbier.
 • Witbier.
 • Amber/ ale.
 • Blond bier.
 • Dubbel bier.
 • Tripel.
 • Pilsener.
 • Zware bieren.
 • Lichte bieren.
 • Abdijbieren.

Meer dan genoeg keuze, daarom is hete haast onmogelijk om maar één merk bier te kopen. Mijn bestelling bestaat dan ook uit meerdere soorten bier, gewoon lekker om in huis te hebben.  bier online bestellen

Voor elke gelegenheid een lekker flesje bier

Laatst had ik wat vrienden uitgenodigd om gezellig bij mij een glaasje bier te komen drinken. Via de site had ik verschillende soorten bier gekocht, zo konden mijn vrienden ook eens kennis maken met het Belgische bier. Het leuke hieraan was dat ik ook glazen van het betreffende merk bier mee kon bestellen.

Het was een zeer geslaagde avond en het bier smaakte bij iedereen goed. Het is zelfs zo erg dat wanneer ik bij een van mijn vrienden op visite kom zij ook het lekker Belgische bier in huis hebben.